Den här är helt klart bäst!!

/ Anna

Bullbak och badhus! :-)

Igår hade vi en hemmamysdag...härliga lov! :-) Bakade bullar och pysslade lite.
Idag var vi på badhuset och hade roligt Hugo och jag. Så himla varmt och skönt i lilla bassängen. Inte lika varmt och skönt dock när Hugo ville bada i babypoolen och jag måste gå bredvid och passa så han inte halkar. Men kul hade vi som sagt! :-)
Han är så duktig vår lillprins. I början av jullovet slutade han med blöjor....både dag och natt. Inte en enda "olycka" har hänt utan han säger till när han behöver gå på toan. Vi påminner aldrig eller tjatar om att ska gå på pottan utan litar helt enkelt på att han känner det och säger till...och det har det gjort.
På det här lovet har han slutat med napp!! Vi har pratat om att han kanske kan ge sina nappar till trollen i Trollskogen i Sälen och det har han varit med på. Men så häromkvällen upptäckte jag ett hål på två av hans nappar...så då berättade jag att napparna var trasiga och frågade om han kan tänka sig att somna utan och sluta med tutte nu. - Ja, trollen kan få dem, svarade han då. Inte ett gnäll eller tjat efter napp sen dess. <3

Längtar efter mina prinsessor...hade varit mysigt att ha dem här nu när jag är hemma och är ledig. Hoppas de kommer förbi en sväng imorgon för en ledig vecka känns längre än när man jobbar! <3
 Ha en bra kväll!
Kram Anna
 

Sportlov:)

Började mitt lov med ännu en sängliggande dag....en långdragen förkylning detta. Men sen så....söndagen kändes helt okej!
Josef, jag och Hugo tog tåget till Karlstad och strosade runt lite. Hur mysigt som helst!  Premiärtur med tåg för lillprinsen. Han tyckte att det var väldigt spännande! Och sen MC Donalds, glass på Mitt i City, lite nya leksaker och en ny jacka på det! Han verkade i alla fall mycket nöjd med dagen vår lilla goding! <3 
 
Igår blev det en sväng till biblioteket för att låna lite nya böcker. Egentligen har vi hur mycket böcker som helst hemma så vi skulle inte behöva låna, men det är ändå något speciellt med bibliotek. Vi pusslade alla deras pussel och Hugo ritade en teckning! :) Sen åkte vi till Torggrillen och köpte med korv och mos och så lunchade vi hos Josef på Convoy Parts! :) Kul att hjälpa pappa på jobbet tycker Hugo som direkt efter maten sprang och hämtade den stora hammaren! :)


Idag ska vi vara hemma och ta det lugnt. Baka bullar och lite annat pyssel! Gud så härligt det är med lov! Sen får vi se hur mycket sportande det kommer att bli.. ;-)
Ha en bra dag!
 Kram