I love Hjo <3

Efter vår Norgeresa var vi hemma i stugan en vecka ungefär. Tlda åkte till Malta föt två veckors språkresa med sin vän Fanny. De verkar ha det hur bra som helst! 
Lördag förra veckan åkte vi till mamma och Bengt i stugan och firade hans födelsedag. Jättetrevligt och gott! Marcus, Sofia och lilla Lovisa kom också dit. Hon har blivit så stor och duktig och världens sötaste!
 
Söndagen var vi och hälsade på min moster Carina och Sven. De har en riktig sagoträdgård..så himla mysigt!
 
 
På tisdagen åkte Josef , jag och Hugo till Skara sommarland.( Lyxigt med en bror som man får biljetter av) Clara hade andra planer och Vilma skulle jobba.Egentligen skulle några vänner med också men deras dotter fick feber. Milo fick vara hos Christer och Clara i stugan. Supersnällt!
Vi hade en väldigt trevlig dag. Trodde att vi skulle få spendera mesta delen av dagen i badlandet med tanke på vår Norgeresa men det blev inte särskilt länge. Ganska skönt eftersom vi var långt ifrån ensamma där. Det blev lite åkande på tivolit och en massa lek i lekparker. 
 
Senare på eftermiddagen åkte vi vidare till Hjo där vi bokat rum på vandrarhemmet Eira. Vi bodde där för tre år sedan när vi semestrade i Hjo förra gången. Mysigaste vandarhemmet jag vet och Hjo är min favoritstad nummer ett i Sverige. (än så länge iaf). Vi kommer att fortsätta att åka dit vartannat vart tredje år resten av livet tror jag.
Precis intill Eira ligger experimenthuset...en NO- lärares drömhus. Vi testade och upptäckte en massa roliga saker!
Två nätter stannade vi...och vi hade väldigt mysigt och åt väldigt god mat!
Så ett semestertips till från mig om ni inte redan varit där! :-)
 
 På vägen hem åkte vi förbi Silverfallen! Var där första gången på studieresa under lärarutbildningen. Det är sagolikt vackert. Går inte att fånga på bild hur fint det är.
Sen åkte vi vidare till Kunnekulle och stenbrottet där. Grand canyon i miniatyr och alldeles smaragdgrönt vatten.
Efter det åkte vi till Otterbäcken och åt mat på restaurangen där pappa jobbar. Alltid lika gott!
 
 Ha det bra!
Med kärlek <3
Anna
 
Visa fler inlägg