Vissa dagar går inte som planerat..

Igår gick Josef upp med Hugo och jag låg kvar och sov en stund till...jätteskönt. Sen gick jag upp och fixade söndagsfrukost. 

Resten av dagen gick inte enligt planerna för min del. Tanken var att vi skulle åka ut till stugan och greja lite på förmiddagen och sedan gå på spökfest med Hugo hos en kompis.
Men det blev en dag på akuten med Vilma istället...med misstänkt blindtarmsinflammation. Stackars henne..jätteont i magen och ingen mat eller dryck sedan kvällen innan. Clara var också med. Blev några timmars väntan kan man lugnt säga. På kvällen släppte det lite så när läkaren kom och sa att hon skulle bli inlagd över natten ville hon hellre åka hem och sova. Det fick hon men blev hon minsta sämre skulle hon komma in direkt och annars skulle hon komma tillbaka nästa morgon för mer prover. Så i morse följde Christer med henne. Det var blindtarmen som var infekterad men om hon vilar kan det gå tillbaka och hon slipper operation. Så nu håller vi tummarna för det.😊
Josef gick med Hugo på spökfesten och de hade haft superroligt!
Idag har vi varit i Karlstad igen. Först till ögonkliniken för att kolla synen på Hugo då det var svårt att bedöma ena ögat på 4-årskontrollen. Det visade sig att han hade ett brytningsfel på det så nu ska han få glasögon. Imponerad av all teknik som klarar av att mäta ut detta och väldigt bra när sådant upptäcks i tid. Våran bubbis!❤️
Sedan var det min tur. Hade tid hos en läkare på specialistmödravården för att prata om eventuellt kejsarsnitt. Gissa om jag blev totalt överkörd? Tänk er en oempatisk man i 65-årsåldern som vill visa sig på styva linan inför en manlig AT-läkare i 25-årsåldern och så jag ensam med dem. Kändes som att han inte lyssnade det minsta på mina argument och mina två senaste förlossningar som varit otroligt kämpiga på grund av att barnen vridit sig åt "fel" håll när de ska ut "vidöppet" som det kallas. När jag berättade att moderkakan kanske ligger för öppningen som de inte kunde bedöma på förra ultraljudet och att jag inte fått någon tid för att kolla upp det lät det helt plötsligt annorlunda. Han kollade upp det och jag hade tid för det nästa vecka. De hade glömt att skicka ut en kallelse för det. Fick även tid direkt efter till en kvinnlig överläkare för att fortsätta diskussionen. Tack och lov för det! Hoppas hon är trevligare!
Nu vacklar jag lite fram och tillbaka i hur jag vill ha det....vet att det är bättre för barnet att födas vaginalt men frågan är om jag fixar det efter omständigheterna?

Så fortsättning följer....:-)


Ha en bra kväll!

Med kärlek <3


Visa fler inlägg