En sista septemberlördag!

Lördag och den allra sista dagen i september för i år.
Vi överraskade Hugo med att åka till Karlstad och gå på teatern Bamse och världens starkaste man på Löfbergs lila arena. Den var otroligt bra och mycket uppskattad av honom.
Annars har vi tillbringat resten av dagen hemma och mest tagit det lugnt. På förmiddagen undersökte vi vad som hänt med ett experiment vi påbörjade igår kväll. Vi hade fyllt två skålar med vatten...lika mycket i båda..och så ställde vi en skål i frysen och en skål på elementet. Hugo hade en hypotes om att skålen i frysen skulle explodera så det var en spännande upptäckt att vattnet frusit till is. Dessutom såg det ut som det blivit mer i skålen än vad vi hällt i....och i skålen som stått på elementet hade det blivit mindre. Så söt när han funderar och resonerar.
På eftermiddagen ( efter teatern och efter att jag mått illa o spytt några gånger) så gjorde vi lite egen fågelmat. Det kan ju frysa på ute snart och då brukar vi vara noga med att se till att småfåglarna får mat. Roligare och mer meningsfullt för Hugo om han varit med och förberett deras mat.
I torsadags var jag förresten iväg och gjorde ett glykosbelastningstest. Har bävat för det, för jag kommer ihåg att jag tyckte att det var så himla äckligt när jag gjorde det när jag väntade Hugo, men det gick över förväntan. Inte mådde jag särskilt illa av det heller...och jag tror att mina värden var helt okej..men det är upp till MVC att bedömma. Ska dit på torsdag för kontroll.
I veckan har jag fixat iordning en mysig sagohörna i Hugos lekrum. Tänkte att det kan vara mysigt att sitta där och amma sen när Hugo leker. Ska beställa hem lite mer flanosagor också....har bara två än så länge.
 
Josef vart medbjuden på trevligheter ikväll men borde väl dyka upp här snart. Själv ska jag krypa ner under täcket och läsa en stund.
 
Ha det gott!
med kärlek <3
Anna
Visa fler inlägg