Blåsont och Babblarpyssel!

Ingen alldeles vanlig början på veckan...lillskruttan är sjuk. Kan det va vattkoppor månntro? Eller höstblåsor? (Kan man få det på våren?) Svinkoppor kanske? Eller bara virusblåsor? Några röda prickar dyker upp lite här och där och bland annat i munnen  vilket inte alls är särskilt skönt! Verkar göra rentav förjäkla ont! Inget ville slinka ner i söndags kväll...varken Festis, glass eller bröstmjölk. 
Somnade helt utmattad i soffan sent, sent..Alvedonen gjorde verkan...och nattamningen fungerade lite som tur var. De kan så lätt bli uttorkade de små liven. Alvedonpåfyllning kl 6...och vid sjutiden slank en Festis ner. Är man sjuk så är man. Vad sägs om förmiddagsmellis Piggelin? Men vad gör man när inget annat fungerar?
(null)
(null)
(null)
(null)

Ska försöka med en smoothie på frusen banan och hallon...lite nyttigare än sockerbomberna.
Jag hoppas faktiskt att detta är vattkoppor...så bra att få det när man är liten. I så fall blir det nog Hugos tur om några veckor...han behöver ocksåfå det överstökat hur jobbigt det än är. 
Nu är hon i alla fall feberfri...men får alvedon mot blås-ontet så att hon kan äta.
Idag har det pysslats här hemma...lite babblar pyssel. Och gått promenad i vårsolen..skönt för henne att sova ute. Kan ju behöva några timmars extrasömn då hon var vaken mellan 1 och 5 inatt. Själv känner jag mig lika pigg som vanligt. Kan bero på att jag somnade vid läggningen kl 20 och sov till 1?5 timmar i sträck hör inte till vanligheterna😊
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Hoppas ni har en härlig vårkänsla-dag!☀️
(null)
(null)

Med kärlek❤️
Anna













#1 - - Anonym:

Vad tråkigt att hon är sjuk :/ Hon får krya på sig :)

#2 - - Sarah:

Vad tråkigt att hon är sjuk :/ Hon får krya på sig :)

Svar: Ja, det är inget kul! Tack💕🙏🏻
Anna Karlsson