Favoritfredag!

Nu är småttingarna återställda efter blåshärvan. Det bidde inte vattkoppor...höstblåsor eller svinkoppor var det antagligen.
Vi har haft en hemmamysfredag. Yogastund, mindfulness, handling, städning, lek, påskpyntat lite, ätit tacos och mer lek med snällaste kusin Emil!
Jag skulle vilja tipsa och råda alla som har barn att använda er av mindfulness och utöva yoga. Varför då kanske du undrar? Här får du läsa om  10 anledningar till varför alla ska öva med barn och vilka fantastiska fördelar som kommer att uppstå från bättre beteende till förbättrat välbefinnande med just mindfulness.
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)
(null)
(null)
(null)

(null)

Det får dem att må gott helt enkelt. Clara berättade att de sista lektionen fick öva mindfulness i skolan idag och det var väldigt effektfullt. Blev mycket lugnare i gruppen.
Påsklådan kånkades fram idag och en och annan tupp och kyckling placerades ut. Lite tidigt kanske men vad sjuttsingen...varje gör som varje vill😊
Här bojkottar vi fjädrar i år. På Maxi har de tygfjädrar som vi köpte idag. Jättefina! 
Så ännu ett tips från mig!
(null)
(null)
(null)
(null)
Picklad rödlök, riven morot och persilja är en riktig höjdare👌🏼
Den fina gröna koppen har jag fått av Petra, @husetsjoljus (jättetrevligt och inspirerade konto på instagram har hon. Ett följartips) De är handgorda. Så söta tycker jag😍  
(null)


Hoppas att ni har en härlig fredag!

Med kärlek❤️
Anna