Skolavslutning och studentfirande!

Tänk att vår lilla pöjk redan slutat ettan! En riktig skolkille är han...alltid lika glad och entusiastisk över att få berätta vad de jobbat med idag. Hans lärare gör ett toppenjobb tycker jag!
Vi tog ledigt i fredags Josef, och jag och Sigrid med,  så att vi kunde ta emot honom efter skolavsluningen. Längtar tills vi får gå på en "riktig" skolavslutning och se alla somriga barn och höra dem sjunga vackra sommarmelodier. Vi blev ju snuvade på det förra året också på grund av detta eländiga virus. Vi håller verkligen tummarna för nästa år.
 
Vi åkte hem till huset en liten stund för att sedan åka ned till Thairestaurangen där vi åt lunch. Hugos älsklingsmat. Så mysigt och gott!
Efter det var det dags att åka till Brogårdskolan för att möta upp kusin Emil, Marit och Ola och ta emot Ronja som tog studenten. (Innan det blev det en snabbsväng förbi H&M för att köpa en ny skjorta till Hugo då han råkade spilla jordnötssås på den han hade, gullunge)
 
Det är så känsloladdat med utspring! Så mycket glädje och lycka att man blir alldeles överväldigad.
Alla dessa fantastiska ungdomar med hela livet framför sig. Så vackert!
 
 
 Ronja var så fin!
Hugo följde med hem till Marit och Ola för att leka där tills vi skulle dit lite senare.
Sigrid, Josef och jag åkte ut till Picassos veranda  och tog en glass. Sedan åkte vi ut och grejade lite i stugan tills det var dags att åka på studentmottagningen. Tjejerna kom också dit en liten stund och grattade Ronja. Lyckades få alla mina fem guldklimpar på samma bild, händer inte alltför ofta. Hugo var dock lite butter för han tyckte att jag tagit nog med bilder på honom den dagen. Tänk vad lustigt ändå... när jag var liten sa jag att när jag blir stor ska jag ha fyra flickor...och en pojk....och det fick jag <3 Så lycklig för hela alttet <3
 
 
Vi hade en heltrevlig eftermiddag och kväll! Bjöds på en massa gott!
Många trevliga samtal och många glada skratt! Tack för en fantastisk kväll alla!
Josefs morbror Björn körde oss hem senare på kvällen, väldigt snällt.
 
Ha det fint så hörs vi snart igen!
Med kärlek <3
Anna
 
 
 
 
 


Visa fler inlägg