Skruva kök, sjukgymnast och matförgiftning!

Flera kvällar har gått åt till att skruva ihop köksdelar (mestadels Josef men lite har jag iaf gjort). Kommer att bli så fint!
(null)

(null)

Marit fyllde år i måndags! Blev kvällsmat på Träslottet tillsammans med dem för att gratta henne!
Väldigt trevligt!
(null)

I tisdags var jag hos sjukgymnasten i Karlstad och fick ett träningsprogram för att bygga upp muskler i mitt skadade knä (hoppas att slippa operation). När jag var färdig där skulle jag åka tillbaka till jobbet. Men jag kom inte långt...bara till närmate mack för jag började må väldigt konstigt. Fick akut törst och hungerkänsla så jag gick in och köpte vatten och en macka. I kassan kände jag att jag började må väldigt illa så jag skyndade mig att även köpa en plastpåse. Hann precis ut i bilen innan jag spydde. Blev riktigt dålig och det bara fortsatte och fortsatte så att köra hem var inte att tänka på. Trodde att jag fått magsjukan men det visade sig när jag tänkte efter och googlade lite att jag reagerat på chlorellapulvret jag hade i min smoothie på morgonen. Hade nog i lite för mycket.
Josef fick komma till Karlstad och hämta mig och bilen fick stå kvar. Kräkningarna lugnade sig och efter ett par timmars sömn kvicknade jag till. Vilken pers!
Senare på eftermiddagen fick jag skjuts tillbaka till Karlstad för att hämta bilen! Tack mammi <3
  (null)

Annars har veckan varit fylld av jobb, träningar, kusinlek och hemmafix. Tilda kom förbi en kväll med pysselpresenter till barnen. Så gulligt av henne!❤️
(null)

(null)

Ikväll blir det mys i stugan...och en liten brasa!
Imorgon trädgårdsfix!🌿🌸

Önskar er en fin fin Valborg!
 
Med kärlek <3
Anna
 


Visa fler inlägg