Go easy on yourself...

Jag har alltid känt mig stark, alltid trott mig kunna hantera stress, sorg eller vad det än må vara. 
Men efter allt som varit de senaste veckorna...Milo...Pappa...sjuka barn(som bidrar till jobbstress över allt som inte hinns med..eller att jag ser Josef jobba i princip dygnet runt), pappas dödsbo och allt runtomkring det så fick jag en sådan otrolig värk i nacke och axlar...domningar i armen och halva ansiktet...att jag höll på att bryta ihop helt och hållet. Minsta motgång och jag kände bara hur det högg som en kniv i nacken. Kändes som att någon stod på mina axlar och tryckte mig nedåt. Aldrig varit med om något liknande.
(null)

Men nu har det vänt hoppas jag...jo det har det.
Jag hittade en vägledd healing på storytel som jag lyssnade på och så gjorde jag ett yogaprogram för nacke,  axlar och rygg och tro det eller ej men nästa dag hade värken nästan släppt helt och hållet. Har fortsatt med yogaövningarna, gått och lagt mig i skaplig tid och sovit bra senaste dagarna.
(null)

(null)

Både igår och idag har jag vaknat och mått bra, ingen värk...inte ens huvudvärk(som jag också dragits med senaste tiden) och det är sååååå skönt! Tacksam så in i norden är jag att jag till slut tog detta på allvar och drog ned lite på tempot. Njuter av varje sekund som jag mår såhär <3
Livet är så skört så det måste vi ta vara på.
 
Ta hand om er och ha en fin dag!
 
Med kärlek <3
 
Anna
 
 
 

Visa fler inlägg