Valborg och sköna maj.

Vi hade en helmysig valborgsmässoafton i Hult hos farfar Leif och Kristina. Första året på länge som jag inte höll på att frysa ihjäl vid brasan utan det var riktigt skönt.
Vi bjöds på jättegod mat och hade trevligt som vanligt. Senare på kvällen såg vi fyrverkeriet som sköts vid Hult från altanen... och lite senare ändå var det farfars tur att avfyra sitt. Alltid lika spännande tycker Hugo. Clara åkte med hem till stugan när vi åkte hemåt och Tilda åkte jag in och hämtade senare ändå. Vilma var med Filip. Man är alltid lite orolig vid speciella helger som Valborg när man har tonåringar men mina tjejer skötte sig alldeles utmärkt...så det kändes skönt!
 
 Vilket härligt väder sköna maj rivstardtade med.
Hugos kompis Ellen med familj kom på besök och vi fikade på altanen för första gången i år. 
Sen åkte Hugo, jag och Milo bort till Gustavsvik och plockade vitsippor och man får lust att vårskrika som Ronja Rövardotter för att det är så fint med allt det vita stjärnströsslet. Tog lite fina vårbilder.
På kvällen hade vi grillpremiär...med den godaste grillsåsen och allt!
 
Kan hända att vi tog av oss lite för mycke kläder eller nått...för jobbveckan började med vab. Hugo har ont i halsen och är förkyld. Känner av det själv också. Glömde bort det där med att man ska "frysa in hösten och svettas in våren".
Ha en bra vecka!
Med kärlek <3
Anna
Visa fler inlägg