Som den No-lärare jag är.

Igår var vi forskare här hemma. Undersökte och gjorde upptäckter. Forskardjuren gjorde oss sällskap. Jag hade beställt ett sommarpaket från Forskarfabriken med diverse experiment. Väldigt intressant och spännande tyckte Hugo.Sigrid också för den delen..för att inte tala om mig själv..som den No-lärare jag är . Vi undersökte småkryp och tillverkade egna såpbubblor bland annat i skuggan av vår älskade lind.
  (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

På kvällen tog vi en båttut in till gästhamnen...plockade upp mamma på vägen... och åt kvällsmat på Thairestaurangen. Väldigt mysigt och gott! Så otroligt vacker kväll! Man blir alldeles varm i hjärtat. Sigrid somnade på vägen hem och Hugo efter kvällssagan som Tilda läste. Josef och jag tog ett jacuzzibad..hör inte till vanligheterna att vi lyckas med det samtidigt <3
(null)
(null)

Idag tar vi det lugnt i stugan...i alla fall jag och Sigrid. Hugo och Josef tog en båttur in till gästhamnen för lite minigolf...men vi håller oss så mycket vi kan i skuggan. Tilda jobbar i glasskiosken vid Rönnebergs sjökrog och Clara har hjälpt mamma med lite oljetappning.
 
Vi får se vad vi hittar på senare denna fredag!
Må gott!
Med kärlek <3
Anna
 
 Visa fler inlägg