Påskvandring!

Jobbade fram till lunch idag. Först elevens val där jag håller i bild-gruppen. Temat är Picassos äventyr, precis som skolornas bildutställning kommer heta fram i vår, så vår tanke är att gruppens verk ska hängas där. Eleverna har gjort ett Picassoinspirerat porträtt på picassohead.com som vi sedan skrivit ut. Idag fick de göra kropp till det porträttet och tanken är att när vi är klara har vi ett klassfoto ´a la Picasso!
Sedan åkte vi buss till stadskyrkan där vi fick delta i påskvandringen. Det var sååååå bra!!! Otroligt stämningsfullt, spännande och just att man blev en del i teatern gjorde det hela nästan lite magiskt. Så har ni barn i skolåldern som inte varit på den tycker jag att ni ska bege er dit. Såg någon annons om att de hade påskvandring för familjer någon dag i slutet på veckan.
Efter lunch åkte jag hem och löste av Josef som varit hemma med Hugo på förmiddagen. Han mår mycket bättre nu...så nu håller vi tummarna för att penicillinet tar död på alla elaka "öronbakterier"!
Vid femtiden var vi på husvisning...igen! På Skogsgatan...och ja, det kändes helt okej. Vi får se hur vi gör.
Sen följde vi med Josef till hans nya jobblokal...blir superbra!! Hugo fick åka lastbil en kort bit med Josef och en chaufför som kom förbi. Gissa om han var nöjd! :-)
 
Nu är vi hemma och han har sovit gott ett par timmar...och jag önskar och hoppas att han fortsätter så hela natten. Vore så skönt att få sova...åtminstone några timmar i sträck! :-)
Kram Anna
 
 
Visa fler inlägg