Höstlov!

Det här är ju en härlig milstolpsvecka vecka när man jobbar...men när man går i föräldraledighetslunken är det en vecka som alla andra. En mysig skillnad nu dock...lediga skoltjejer här hemma!
I fredags var min bror Marcus och hans lilla Lovisa här och hälsade på. Hugo hade ordnat en liten spökhörna åt henne som var uppskattad och vi hade väldigt trevligt. Så mysigt med lillkusinen. <3 Jag fick en superfin blombukett som kom från Varvsgatans blomsterhandel. Bästa blomsterhandeln i stan!!
(null)
(null)

(null)
(null)

(null)
(null)
(null)

(null)

På lördagen var Hugo på spökfest hos sin kompis Oliver. Det hade varit spännande och roligt. 
På kvällen var vi bjudna till mamma och Bengt på middag och det blev mer lek med lillkusinen där eftersom Marcus och hon bodde där den här helgen. 
Tidigare på dagen råkade jag hälla kokande vatten över min fot och det har varit en riktig pina sedans dess. Så jäkla klantigt av mig ...och så förbenat ont har jag! Att Milo råkade trampa mitt på brännblåsorna dagen efter gjorde inte saken bättre. Men men...vem är jag att klaga över detta...vill inte ens tänka på vad mycket smärta det finns där ute i världen.  Tacksam för att det inte blev värre och att det var jag och inte någon av barnen.🙏🏻
(null)

(null)

(null)

Igår bjöds vi på lunch hos mamma...jag och mina fem guldklimpar. Trerätters dessutom. Väldigt gott och trevligt! 
Idag hade jag tänkt gå med Sigrid till öppna förskolan men min fot värker fortfarande väldans mycket så vi stannade hemma. Däremot åkte vi på spökvandring till stadsbondgården på kvällen och det var vi inte ensamma om. Tror nog varenda barnfamilj i hela staden var där?! Spännande och lite kusligt  tyckte Hugo...väldigt blåsigt och kallt tyckte vi!
 
Så fortsättningsvis den här veckan...
..ska jag åka och plocka tallris till diverse vinter- och inför-jul-fix.
...ser jag fram emot en mysig lägga-bort-alla-mobiler-och-spela-spel-kväll.
...vill jag att min fot ska bli bra igen.
...undrar jag hur sjuttsingen det är möjligt när man tecknat en försäkring på Hugos glasögon ifall de skulle gå sönder( som de nu har gjort)...och man skulle få ett par likadana nya...samt betala 20 % i självrisk..och istället får ett samtal från optikern som säger att.."ni får ett par vinröda istället ( Hugos var blå) eller så kan ni väl köpa ett par nya eftersom ni snart får ett nytt " glasögonbidrag" från staten?! " 
Ska gå dit och prata med dem imorgon jag..!
...är min intention med yogan att yoga bort lite axelont som jag fått.
Tänker jag på följande citat lite extra:
  (null)     

 Förresten har jag en ny facebooksida där inläggen kommer delas..Anna Karlsson..Så ni som läser min blogg får gärna gå in och gilla den sidan.
(null)
(null)

 
Ha det gott!
Med kärlek <3
Anna
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Visa fler inlägg