Dopförberedelser💕

På lördag ska vi ha ett litet dop för Sigrid hemma i stugan. Vi har dragit gränsen vid föräldrar och syskon den här gången. Lite mindre..lite lugnare. När Hugo döptes var vi närmare 80 personer...jättetrevligt men vi kände ändå för att ha en något mindre tillställning.
Vilket sommarväder vi fick igen. Mamma kom cyklandes på morgonen och Hugo följde med bort till henne en stund. Han kom hem till lunch eftersom vi skulle få besök.
(null)

Det var prästen som kom hit och vi planerade själva dopceremonin...väldigt trevlig var hon. Håller tummarna även för bra väder till helgen.
På eftermiddagen åkte vi till mamma på Västanås. Josef hoppade av vid Mastis där de skulle kolla fotboll men jag, Hugo och Sigrid åkte dit. Vi tog en tur till Klockaregården och köpte lite blommor🌸🌸 Sedan tillbaka till Västanås och det blev ridning på Mini...Sigrids allra första ridtur. Det är stort!😍🤗 Hugo red också...så duktig min Lillprins 😘
Sedan svängde mammamormor ihop en trolldeg till Hugo och det bakades för fullt. Sigrid tränade krypning...brorsan visade glatt hur man gör. Dröjer inte förrän det är lika full fart på henne.
(null)
(null)

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)
(null)

Sedan åkte vi hem till stugis. Tilda har olyckligtvis blivit sjuk..över 39 grader hela dagen stackarn och ont i halsen. Hoppas hon mår bättre imorgon ❤️
Med kärlek❤️
AnnaVisa fler inlägg