En hemmavecka!

I onsdags vågade sig mamma på att träffa oss. Vi bjöds på goda våfflor på självaste våffeldagen. Väldigt mysigt! Och Sigrid fick rida på Mini och Bambi. 
Dock blev hon snuvig efter den ridturen. Blåste kallt.
(null)
(null)
(null)

Hugo hade frisknat till och kunde gå till skolan på onsdagen men Sigrid fick stanna hemma hela veckan. Ingen feber men lite snuva och rinnig i ögat.
Detta har fortsatt även i helgen när vi varit ute så hon kan tyvärr inte gå till förskolan på ett par dagar till.
Det är bara att gilla läget. Josef får väldigt mycket att göra på jobbet dock men vi är ändå tacksamma för att det är så och inte tvärtom.
Jag hittar på så mycket jag kan för att barnen ska få komma ut i naturen och få uppleva och upptäcka så mycket som möjligt. Skogsmulleutmaningen kunde inte ha kommit lägligare. Den kan jag varmt rekommendera er alla att haka på. Ni hittar den på friluftsfrämjandets sidor.
  (null)

(null)

(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
En av veckans höjdpunkter var nog earth hour om ni frågar mig!
Hugo, jag och Josef släckte ned allt, tände ljus och spelade spel.  Väldigt mysigt!
(null)

Den här veckan har jag förutom att följa den utmaningen planerat in en massa roliga och lärorika aktiviteter för barnen.
Det är bild, matematik, rörelse, naturpyssel, massage, yoga och experiment bland annat. Sigrid är väldigt intresserad av färger just nu så då gäller det att haka på det också. Hon kan faktiskt alla färger nu...även på engelska. Det är inte så illa pinkat...hon är ju trots allt bara 2 år och 3 månader!
  (null)

Ha det gott kära ni och ta hand om er!
 
Med kärlek <3
Anna
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Visa fler inlägg