Ja, hörrni

Ja, hörrni...redan onsdag.
Måndag...sitter och funderar på vad sjuttsingen vi gjorde i måndags? Clara och Tilda var i alla fall hemma..och vi lyssnade på Brucelåtar hela kvällen eftersom det var hans födelsedag...och vi firade med smarrig efterrätt...stekta bananer och glass fast det bara var måndag...men vad vi gjorde mer...det minns jag inte riktigt.
(null)

Tisdag = lunchyogadag. Alltså detta yogapass får mig att må så himla bra. Nog för att jag mår bra annars också men jag menar att man fylls på med mer energi samtidigt som man blir avslappnad.
(null)

På eftermiddagen åkte jag med Hugo på hans pianolektion. Väldigt bra och pedagogiskt  som alltid :-) Lite skillnad mot när jag själv var liten och gick hos världens strängaste pianolärarinna. Hade ångest inför varje lektion...så det blev inte särskilt långvarigt pianospelande för min del.
Och så svisch...onsdag.
Jobb..ett loppisfynd på lunchen..jättesöt docksäng...och lite mer jobb. Mamma kom förbi en sväng hemma efter jobbet. Josef hämtade upp Hugo då han hade tid hos frissan och jag och Sigrid lagade mat....och så var snart även denna dag slut.
(null)

Hoppas hinna fixa i nygamla pysselrummet ikväll när barnen sover. Josef hade planer på att göra en walk-in-closet men jag vill gärna göra pysselrum igen. " 99 av 100 tjejer skulle valt en walk-in-closet....men du ...du vill ha ett pysselrum?" 😊 
Yes, that’s me🤩

Trevlig kväll!
Med kärlek❤️
Anna
Visa fler inlägg