Båtliv, jordgubbsplock och sommarmys.

En dag tog vi båten ut till Sandvikarna för  en heldag på stranden. Så underbart härligt!
Senare på eftermiddagen åkte vi iväg på en fisketur. Hugo fick (som de senase gångerna han fiskat) en stor fin abborre. Perfekt till kvällen.
Vi åkte tillbaka till Sandvikarna och gjorde upp en eld. Fisken rensades och grillades. Allstå vi hade en sådan helmysig kväll så det går knappt att beskriva med ord. Barnen hittade på egna nya lekar som vi körde medan vi satt där vid elden och vi hade så kul! 
Innan vi gick och lade oss gick vi över till sydsidan av ön och kollade in den vackra fullmånen som speglade sig så magiskt i vattnet. "Det vackraste jag sett" sa Sigrid. <3
Sedan kröp vi ner i båten och sov skönt (men trångt) hela natten.
 
Vi vaknade upp till den vackraste av morgnar.
 
Vi åkte och hämtade upp en kompis till Hugo, Agnes och innan vi åkte tillbaka till Sandvikarna tog vi en glass på Picassos Veranda. Clara kom också dit.
 
En annan dag tog vi bilen till Rudskoga och plockade jordgubbar. En leverenatör till Josef hade ordnat så att vi fick ett helt jordgubbsfält att tillgå.
Det godaste som finns att äta alldeles solvarma jordgubbar direkt när man plockar dem, så vi mumsade och åt och plockade givetvis några liter också.
 
Åkte förbi Runstenen i Järsberg på vägen hem.
 
 
Det har blivite en hel del lek och stugmys detta sommarlov. Kusin Lovisa med familj har kommit till stan för att stanna och vi är så glada.
 
 
Igår firade vi Bengt som fyllde år. Väldigt trevligt och gott var det!
Barnen hade så sommarhärligt och roligt som man bara kan ha!
 
Idag får vi se vad vi hittar på. Josef är iväg och spelar golf på förmiddagen och jag har haft en skön yogastund nu på morgonen. Barnen sover fortfarande.
 
Önskar er en fin lördag!
Med kärlek <3
Anna