Juan -les-Pins❤️

Vi har precis kommit hem från ännu en underbar resa till Juan les Pins. Det var som att komma hem när vi steg in i samma lägenhet som tidigare år, med den magiska havsutsikten som aldrig slutar att imponera. Varje morgon vaknade vi upp till solens speglingar i vattnet och ljudet av vågorna – en perfekt start på dagen.
(null)
(null)

Stranddagarna var precis så härliga som vi hade hoppats. Vi tillbringade timmar med att bada i det klara, varma havet och bara njuta av solen och ledigheten. Några dagar unnade vi oss även att besöka en av de lyxiga beach clubs där vi sippade på goda drinkar och åt fantastisk mat. Att sitta där med sanden mellan tårna, god mat på tallriken och något uppfriskande i glaset är verkligen höjden av avslappning.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)


En höjdpunkt under resan var att fira Hugos födelsedag. Vi dukade upp ett långbord på terrassen och samlade alla nära och kära som var med oss på resan för en riktig festmåltid. Med den otroliga utsikten över havet och den varma kvällen som bakgrund, lagade vi mat god och njöt av varje sekund. Det blev en kväll fylld med skratt, god mat och fina minnen – en födelsedag som Hugo sent kommer glömma.🥳
(null)

(null)

(null)

Vädret var mestadels fantastiskt, men några dagar bjöd på regn. Det stoppade oss dock inte! En dag åkte vi in till Antibes och spenderade några timmar med att strosa runt i butikerna och njuta av den charmiga stadens atmosfär. En annan regnig dag tog vi en utflykt till Cannes, där vi promenerade längs de berömda gatorna och utforskade de exklusiva butikerna. Även regniga dagar kan vara magiska på rätt plats!
(null)

Nu, när vi är tillbaka hemma, känner jag mig så tacksam för den här resan. Den gav oss precis den paus och energiboost vi behövde. (trots att vi blev tvungna att jobba liten stund varje dag) Nu är vi redo att ladda om för hösten, med alla de nya utmaningar och möjligheter som väntar. Det är något speciellt med att få avsluta sommaren med en resa som denna – det gör övergången till höst lite mjukare.

Tack, Juan les Pins, för ännu ett år av oförglömliga minnen. Vi ses snart igen!
(null)

Önskar er en fin dag!

Med kärlek ❤️
Anna